Pse Auto Domi ?

AUTO DOMI eshte nje kompani e cila operon ne sektorin e pjeseve te kembimit per automjetet Europiane. Me fillimet e saj qe ne vitin 2010, kjo kompani tashme numeron shume vite eksperience ne kete treg.
Duke filluar nga viti 2012 Kompania jone ofron dhe autovetura Gjermane te markave te njohura si Mercedes benz, Audi VW dhe BMW.

Shiko më tepër

Partnerët tanë

Merrni nje
kuote

    Emër Mbiemër

    Email

    Subjekti

    Mesazhi

    .