Rreth Nesh

Rreth Nesh

Përse duhet të na zgjidhni ne ?

AUTO DOMI

AUTO DOMI eshte nje kompani e cila operon ne sektorin e pjeseve te kembimit per automjetet Europiane. Me fillimet e saj qe ne vitin 2010, kjo kompani tashme numuron rreth 6 vjet eksperience ne kete treg.

Duke filluar nga viti 2012 Kompania jone ofron dhe autovetura Gjermane te markave te njohura si Mercedes benz, Audi VW dhe BMW. Kto mjete jane te viteve te fundit dhe ne gjendje shume te mire teknike dhe me cmime konkuruese ne Treg.

Kjo rritje e qendrueshme gjate ketyre viteve tregon me se miri per besimin e krijuar nga klientet tane ndaj te cileve kujdesemi gjithnje ti ofrojme nje sherbim cilesor.

Personeli yne i kualifikuar ben ceshte e mundur tu siguroje klienteve tane asistence teknike dhe profesionale.

Cilesi dhe Cmim Konkurues

Filozofia dhe eksperienca jone eshte e bazuar ne Cilesi dhe Cmim Konkurues. Kujdesi per te siguruar gjithnje rezultatet e kerkuara dhe te mbartim besimin e klienteve per te ardhmen.